Huishoudblooper(s) #4

DSC_0167

Jaja, het was weer eens zover… Niet alles kan altijd maar van een leien dakje gaan. Ook niet als je opruimcoach bent en aan mindful huishouden doet 🙂

De wasmachine stonk. Hoewel vriendlief en ik toch proberen om hem open te laten staan na het doen van de was, lukt dit niet altijd even goed. Het gevolg: na verloop van tijd gaat hij een beetje stinken. Zeep- en viezigheidrestjes in combinatie met vocht = bleh. Dus eens in de zoveel tijd maak ik de wasmachine schoon. Ik draai dan een wasje met badhanddoeken op 90 graden of ik doe een wasprogramma met schoonmaakazijn en wat baking soda (wat ook heel goed werkt tegen kalk in je wasmachine, maar dat is een ander verhaal).

Maar deze keer was ik er met mijn hoofd niet helemaal bij. Het was laat. Dus wasmiddel erin – check. 90 graden – check. Machine aan – check. Even wachten. Azijn erbij via het wasmiddelbakje – check. Slapen – check.

Hoe het verhaal (zonder handdoeken en met wasmiddel én azijn) verder ging heeft vriendlief voor je vastgelegd. Zelf was ik me namelijk van geen kwaad bewust: ik lag lekker in dromenland.

Wasmachine-overstroming

Note to self: volgende keer niet meer én wasmiddel en azijn combineren. En zeker niet vergeten om de handdoeken erbij te doen tegen het schuimen… You live and you learn…


Wil je de huishoudbloopers blijven meebeleven? Abonneer je dan op de Mindful Huishouden Nieuwsbrief, want vanaf nu vind je ze alleen nog maar daar! Geef je dus gelijk op en ontvang elke laatste zaterdag van de maand alle tips en trucs én mijn eigen huishoudbloopers  in je mailbox!

Een gedachte over “Huishoudblooper(s) #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s