Easy-peasy opruimen #2

Poefje

Vorige maand las je hoe ik easy-peasy aan het opruimen ging. Ik deed op die manier ruim 105 dingen weg! Omdat het zo’n grote hit bleek en ik zelf ook de smaak te pakken kreeg, heb ik ook deze maand weer een opruimopdracht voor je, die ik natuurlijk ook zelf heb uitgetest. Easy-peasy opruimen #2…

Opruim-ABC OpruimABC

Dat is hem dan: een opruim-ABC. Supersimpel. Kost je hooguit een uurtje om uit te voeren en je doet op die manier dus weer minimaal 26 spullen weg. Hieronder lees je hoe het in zijn werkt gaat.

Spelregels

  • Download hier het blad met het Opruim-ABC en print het uit
  • Pak een pen
  • Verzamel voor elke letter van het alfabet een voorwerp dat je weg wilt doen waarvan de naam met die letter begint
  • Heb je het gevonden: schrijf de naam dan achter de bijbehorende letter op het Opruim-ABC
  • Ga zo door tot je het hele alfabet hebt
  • Er zitten natuurlijk wat lastige letters in het alfabet, zoals de Q, de X en de Y – probeer of je dan spullen van aangrenzende letters kunt vinden; bijvoorbeeld voor de Q iets dat met een P of R begint, voor de X iets dat met een W begint en voor de Y iets dat met een IJ begint, of met een Z.

In de praktijk

En ja, hoe beviel mij dat eigenlijk? Nou, ik vond het een hele leuke uitdaging om op deze manier op te ruimen. Het kostte me ongeveer een uurtje, van het invullen van het ABC tot het bij elkaar zoeken van alle spullen. En het resultaat was een doos vol spullen, die je op de foto hieronder (bijna allemaal) uitgestald kunt zien.

Easypeasy2

Nieuwsgierig wat het allemaal is? Klik dan hier om míjn Opruim-ABC te bekijken én te zien wat ik met al deze spullen gedaan heb.

Mindful Huishouden Challenge

Smaakt het opruimen nu naar meer? Meld je dan hieronder aan voor de Mindful Huishouden Challenge. Daarbij werk je in 14 dagen, met 14 korte opdrachten, toe naar meer leefruimte, overzicht en rust in huis én doe je als bonus ook nog eens 105 extra spullen de deur uit!

Heb je de opdrachten aangevraagd? Dan stuur ik ze binnen 24 uur naar je toe via de mail. En als bonus krijg je elke laatste zaterdag van de maand de Mindful Huishouden Nieuwsbrief, waarmee je op de hoogte blijft van alle tips en trucs voor een Mindful Huishouden.

Liever niet mee doen met de Mindful Huishouden Challenge, maar wel op de hoogte blijven van alle tips en trucs van Mindful Huishouden? Dat kan natuurlijk ook! Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s