Nieuw: Mindful Huishouden Nieuwsbrief

stack-letters-447579_1920

Morgen, zaterdag 25 maart, verschijnt de allereerste Mindful Huishouden Nieuwsbrief! Mis hem niet – schrijf je hier in of lees verder voor meer details…

Vanaf morgen verschijnt er elke laatste zaterdag van de maand een nieuwsbrief van Mindful Huishouden, boordevol met allemaal tips en trucs. Heel spannend, maar vooral heel leuk, want het is iets wat ik al langer wilde maken. En nu is het dus zo ver!

Wat kun je verwachten?

Allereerst natuurlijk een overzicht van de blogartikelen van de afgelopen maand. Zo kun je op je gemak alle tips en trucs nalezen of – als je er eentje gemist hebt – alsnog lezen.

Daarnaast staan de allereerste foto’s van de Mindful Huishouden Challenge er in. Dit zijn foto’s die ik toegemaild kreeg óf waar Mindful Huishouden in getagd was op social media door allemaal lieve mensen die zo blij waren met het resultaat van hun challenge dat ze het graag wilde delen. Het is hartstikke leuk om de resultaten te zien – dus ik kan niet wachten om dit ook met jou te delen.

Tenslotte vind je in de nieuwsbrief ook nog inside information over waar je binnenkort tijdens een dienstenveiling niet één, maar zelfs twee werkafspraken van 3 uur op de kop kunt tikken. Niet alleen een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en professional organizing van Mindful Huishouden, maar je steunt tegelijkertijd ook nog eens het goede doel…

Inschrijven

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan hier snel in en ontvang vanaf nu ook de Mindful Huishouden Nieuwsbrief!

Veel liefs, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s