What’s new in 2017

soap-bubble-1882228_1280

Deze allereerste blog van 2017 hou ik simpel. Dat betekent geen uitgebreide blogpost, maar wel een kort overzicht over wat er in 2017 bij Mindful Huishouden allemaal staat te gebeuren. Én als toegift heb ik een leuk en ook nog eens héél toepasselijk winters fimpje voor je teruggezocht.

Voordat ik begin natuurlijk nog de allerbeste wensen voor 2017! Ik hoop dat 2017 een mindful, opgeruimd en positief jaar voor je gaat worden!

Ik ben in ieder geval een hoop leuke dingen voor je aan het bedenken, regelen en plannen. De vorderingen kun je hier volgen op de website, Facebook en Instagram.

Zo komt er binnenkort een nieuwe website aan – jeej!! Mooi overzichtelijk, waar mijn blog natuurlijk een centrale plaats blijft innemen. Foto’s volgen…

Daarnaast ga ik in de loop van het jaar een Meet&Greet organiseren: Maak kennis met Mindful Huishouden. Ben je benieuwd hoe ik er in het echt uitzie, wil je weten wat professional organizing eigenlijk is en of Mindful Huishouden iets voor jou is? Hou dan zeker mijn website, Facebook of Instagram in de gaten.

En tot slot ben ik een Mindful Huishouden Challenge aan het voorbereiden, zodat je zelf thuis in 14 dagen, en met 14 korte opdrachten, naar meer leefruimte, overzicht en rust toe kunt werken. Meer info volgt binnenkort… Juist: hier op de website, Facebook en Instagram.

Zoals je leest veel om naar uit te kijken. Ik hoop dat jij er net zo veel zin in hebt als ik!

Tot slot hieronder nog het beloofde filmpje. Omdat bij mindful huishouden, op zijn tijd, ontspanning ook heel belangrijk is 🙂 Enjoy!!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s